نقل خشک شده را چگونه نرم کنیم، دو راه حل برای این موضوع به شما خواهیم گفت تا به راحتی نقل هایی که خشک شده است را نرم کنید. با ما همراه باشید تا آخر مقاله تا با این دو روش آشنا شوید. اما بهتر است بعد از خرید نقل آن را در ظرف در بسته نگهداری کنید تا از خشک شدن آن جلوگیری کنید.
راه های نرم کردن نقل خشک شده
برای نرم کردن نقل خشک شده، میتوانید از دو روش مؤثر استفاده کنید، البته قبل تز خشک شدن نقل می توانید از راه های جلوگیری ازخشک شدن نقل باخبر شوید و از این مشکل پیشگیری کنید.
گذاشتن نقلها در فریزر
این روش ممکن است عجیب به نظر برسد، اما بسیار کارآمد است. هنگامی که نقلها را در فریزر قرار میدهید، به دلیل تفاوت دما و رطوبت، فرایندی رخ میدهد که باعث میشود نقلها رطوبت خود را مجدداً جذب کنند. در حقیقت، سرما باعث میشود ساختار کریستالی شکر در نقلها تغییر کرده و رطوبت محیط اطراف نقل دوباره به داخل آن جذب شود. این کار معمولاً نقلهای خشک و سفت را دوباره نرم و خوشمزه میکند. برای این کار:
– نقلها را در یک ظرف یا کیسه پلاستیکی محکم بگذارید تا بوهای یخچال جذب نشوند.
– بعد از ۲۴ ساعت، نقلها را از فریزر خارج کنید و بگذارید به آرامی به دمای اتاق برسند.
اسپری کردن گلاب
اگر دوست دارید نقلها عطر و طعم خوشبو و معطری داشته باشند، میتوانید از گلاب استفاده کنید. گلاب یکی از مواد طبیعی است که هم طعم دلپذیری دارد و هم رطوبت کافی را به نقلها میرساند. برای استفاده از این روش:
– ابتدا نقلها را در یک سینی یا ظرف صاف پخش کنید.
– مقداری گلاب را به کمک یک اسپری به طور یکنواخت روی نقلها بپاشید. بهتر است از اسپریهای مخصوص مواد غذایی استفاده کنید تا گلاب بهخوبی در سطح نقلها پخش شود.
– بعد از اسپری کردن، نقلها را برای چند ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا رطوبت گلاب به آرامی جذب شود. معمولاً ۳ تا ۴ ساعت زمان کافی است.
– در نهایت نقلها نرم و خوشبو خواهند شد، و آمادهی سرو هستند.
هر دو روش مؤثرند، اما انتخاب یکی از آنها به سلیقه و میزان دسترسی شما به مواد بستگی دارد. جهت خرید نقل تازه و خوشمزه می توانید به سایت نقل و حلوای پناهی مراجعه کنید.